Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Meclis üyeleri ile birlikte CHP İl Başkanı Av. Semih Esen’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Başkan Ümit Uysal, ön seçim kararının Türkiye için bir kazanım olduğunu söyledi.
“BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ”
Siyaseti, insanlara, topluma ve ülkeye yararlı olabilmek için verilen mücadele olarak niteleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yeni il başkanı Semih Esen’e başarılar diledi. Başkan Uysal, “Bizler için; tüzel kişiliğin devamlılığı önemlidir. Semih Esen arkadaşımız, CHP İl Başkanı oldu. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Çok başarılı olacaklarına inancım tam” dedi.
“TURİZM VE TARIM SEKTÖRÜNE DUYARLILIK GÖSTERECEĞİZ”
Antalya’nın mutluluğu için turizm ve tarım sektörüne duyarlılık gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tarım ve turizm sektörüne duyarlılık göstereceklerini belirtti. Uysal, “CHP İl Başkanı Semih Esen ve Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşların bu konuya gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyorum. Tüm partilerin de aynı duyarlılığı göstermesi en büyük arzumuzdur. Bu iki sektöre gösterilecek duyarlılık, kent mutluluğu için de çok önemlidir” diye konuştu.
“TÜRKİYE’DE PARTİLERİN ÖN SEÇİM YAPMAMASI DEMOKRASİNİN KANAYAN YARASIDIR”
Ön seçim kararını da değerlendiren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, şunları söyledi:
“Türkiye’de hiçbir partinin ön seçim yapmıyor olması, demokrasimizin kanayan bir yarasıydı. Merkeziyetçilikle sonuçlanıyor ve Anadolu kentleri temsil edilmiyordu. CHP’nin aldığı ön seçim kararı; Türkiye için, tüm siyasal partiler için sevinilecek bir durumdur. Ben, üyelikten öte sade bir vatandaş olarak, Türkiye demokrasisi için çok önemli olan bu kararı verenleri kutluyor, teşekkür ediyorum.”