Denizlispor düşme hattını yakından ilgilendiren maçta evinde Altınordu’ya 2-1 yenilerek düşme korkusunu iyice hissetmeye başladı.
PTT 1. Lig’in 20. haftasında evinde Altınordu’yu ağırlayan Denizlispor sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, ilk yarıda kötü oynadıklarını belirterek, "İkinci yarı çift forvete dönünce daha etkili oynamaya başladık. Çok net gol pozisyonlarını harcadık. Daha sonra da defansımızın yapmış olduğu hatadan dolayı da gol yedik. Altınordu ligin en disiplinli takımlarından bir tanesi. Az gol pozisyonu veren takıma karşı çok pozisyon yakaladık. Ancak değerlendiremedik. Klasik olacak ama önümüzdeki maçlara bakacağız. Futbolun hatalar oyunu olduğu bir kez daha ortaya çıktı’’ dedi.
ALTINORDU CEPHESİ
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise maça moralli çıktıklarını vurgulayarak, "Denizlispor maçı puan anlamında çok önemli bir maçtı. İki takım arasındaki 5 puan fark ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarabilirdi. Biz bu bilinçle maça çıktık. Kazanarak üst sıralara tutunmak istedik. Zeminin güzel olması futbolu güzel etkiliyor. Denizlispor’un gücünü bilerek oynadık. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı kutlarım’’ diye konuştu.