Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Varol Yıldız, Kütahya Bölge Birliğine bağlı Altıntaş, Çayırbaşı ve Aslanapa Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ziyarette bulundu. Varol Yıldız’dan ’2014 Yılı Performans Değerlendirmesi’nde Türkiye birincisi olan Altıntaş Tarım Kredi Kooperatifi’ni tebrik etti.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Varol Yıldız, Kütahya Bölge Birliğine bağlı Altıntaş, Çayırbaşı ve Aslanapa Tarım Kredi Kooperatiflerine ziyarette bulundu.
Altıntaş Tarım Kredi Kooperatifi personelini tebrik eden Yıldız, “Hiçbir başarı kendiliğinden gelmez, başarı; özveri, gayret, fedakarlık, birlik ve beraberlik ister, bütün bunlar bir araya gelince başarı ortaya çıkar. Siz bu gayreti gösterdiniz ve bunun sonucunda Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılan performans değerlendirmesinde birinci olarak, Türkiye çapında göstermiş olduğunuz bu başarıdan dolayı sizleri kutluyor, başarılı çalışmalarınızın önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi. (HD-EFE)