Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, Doğanyol ve Arguvan ilçelerinde İlçe Müftülükleri bünyesinde görev yapan personel ile yapılan tanışma toplantısına katıldı.
İlk olarak Doğanyol’a giden Müftü Çimen, burada İlçe Müftüsü Muzaffer Uluç ile Doğanyol’da görev yapan, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Müftü Çimen, personele görevleri ile ilgili dini ve mesleki konularda tavsiyelerde ve tecrübe paylaşımında bulundu.
İl Müftüsü Çimen daha sonra beraberinde İlçe Müftüsü Muzaffer Uluç ile beraber Doğanyol Kaymakamı Serdar Karal’ı da makamında ziyaret etti.
Müftü Çimen’in bir sonraki durağı ise Arguvan ilçesi oldu. Burada da Arguvan İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan personel ile yapılan tanışma toplantısına katılan Çimen, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Toplantıya İlçe Müftüsü Zekeriya Koşum ile Arguvan’da görev yapan Vaiz, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.
Müftü Çimen daha sonrasında ise Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı ziyaret etti. Çimen, toplantı sonrasında ise trafik kazası geçiren Arguvan, Çiftlik Mahallesi Camii İmam Hatibi Abdurrahman Uğurlu’ ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.