Erzincan Valiliği himayesinde ve Erzincan Belediyesi destekleri ile 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshane de düzenlenecek olan "Erzincan Tanıtım Günleri’nde, Erzincan’ın doğal, kültürel ve turizm değerleri ile yöresel zenginlikleri yerli ve yabancı ziyaretçilere anlatılacak.
Erzincan’ın ve bölgenin sahip olduğu zengin turizm potansiyelini kapsamlı bir şekilde tanıtma fırsatı bulunacağı etkinlikte Erzincan’ın tarihi, sosyal ve kültürel yönü, meşhur lezzetleri, mahalli oyunları tanıtılacağı belirtildi. Açılışı 5 Mart 2015 Feshane Uluslar arası Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak olan etkinlik ile Erzincan Valiliği’nin koordinatörlüğünde Erzincan Belediyesi, kamu ve özel sektörden diğer kurumların katılımıyla Erzincan’ın doğal, kültürel ve yöresel zenginliklerinin tanıtılması amaçlanıyor. Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, konuyla ilgili değerlendirmesinde “Erzincan’ın sahip olduğu turizm değerlerini ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak amacıyla başlayan tanıtım atağımız Feshane tanıtım günleri ile devam ediyor. Erzincan, tarihi ve kültürel güzellikleri ile önemli bir turizm potansiyelini içinde barındırıyor. Bizler de bu güzellikleri kapsamlı bir şekilde tanıtmak amacıyla en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu kapsamda Feshane de Erzincan olarak yerimizi alacağız. Tüm vatandaşlarımızı özellikle Erzincanlı hemşerilerimizi, çevrelerinde bulunun tüm tanıdıklarını ve Erzincan’ımızı merak eden herkesi 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında Feshane Uluslar arası Kongre ve Kültür Merkezi’ne bekliyoruz.”dedi
Fuar stand organizasyonu için irtibat adresi olarak: ERKA Tanıtım ve Organizasyon; Ertuğrul BAŞ Tel: 05458334780 ‘den ulaşılabilineceği belirtildi.