Polonya’da yapılan U23 Yaş Serbest Güreş Şampiyonası’nda ülkemize bronz madalya kazandıran Murat Ertürk, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Polonya’da yapılan U23 Yaş Serbest Güreş Şampiyonası’nda ülkemize bronz madalya kazandıran Murat Ertürk, Erzurum Hava Limanında coşkulu karşılamanın ardından memleketi Pasinler’e gelerek ayağının tozuyla Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Pehlivan güreşçiyi makamında ağırlayan Başkan Ünsal Sertoğlu, hemşerimiz Milli Güreşçimiz Murat Ertürk’ün başarısı bizleri çok duygulandırdı. Güreşin nabzının attığı Pasinler’den böyle başarılı bir güreşçimizin çıkması fazlasıyla göğsümüzü kabartıyor. Murat kardeşimin elde ettiği başarıdan dolayı kendisini kutluyorum. Kurumumuz tarafından güreşe verdiğimiz desteği herkes bilir. İnşallah ilçemizden daha nice milli güreşçilerimiz çıkacaktır dedi.
Sertoğlu, güreşçilerimize ve güreş severlere bu arada bir müjde de vermek isterim. Bu yazın inşallah ilçemize güreş alanı yapacağız. Daha iyi bir alanda güreşçilerimiz güreşecekler. Kumrumuz tarafından her zaman olduğu gibi bundan sonrada güreşe vereceğimiz destekler artarak devam edeceğini söyledi.
Öte yandan Polonya’da yapılan şampiyonada ülkemize bronz madalya kazandıran Murat Ertürk’e Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu bir altınla ödüllendirdi.