SPOR Toto Süper Lig'de 13 maçlık galibiyet hasretinin ardından Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe'yi üst üste yenerek düze çıkan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Roberto Carlos, üst sıraların hayal olmadığını söyledi. Fenerbahçe'ye 2 yıl aradan sonra Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ilk yenilgisini tattıran futbolcularını kutlayan Brezilyalı teknik adam, "Ligde 25 puanla 11'inci sıradayız. Kalan 13 haftada 6 galibiyet elde edersek ilk 7 takım içerisinde yer almamız hayal olmaz" dedi.
Ligde pazar günü ağırlayacakları İstanbul Başakşehir'in başarılı bir sezon geçirdiğini belirten Roberto Carlos, "Rakibimiz UEFA Avrupa Ligi'ne katılma yarışı veriyor. Üst üste üçüncü galibiyeti alabilmek için herşeyi yapacağız" şeklinde konuştu. Galibiyetlere rağmen takımının halen istediği performansta olmadığını da vurgulayan Brazilyalı çalıştırıcı, "İstediğim formu yakalamak için çaba sarf ediyoruz. Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz" ifadelerini kullandı.
ZOKORA VE AHMET DÖNÜYOR
Akhisar Belediyespor'da uzun süredir sakat olan Zokora ve Ahmet Cebe iyileşerek takımla çalışmalara başladı. Yeşil siyahlılarda Ziraat Türkiye Kupası'nda sakatlanan iki futbolcudan Ahmet 27 Ocak'taki Manisaspor, Zokora ise 3 Şubat'taki Trabzonspor maçından bu yana forma giyemedi. Akhisar Belediyespor'da tedavileri devam eden Koray ve Sertan salonda çalışıyor. Başakşehir karşılaşması öncesi Pekin, Bilal, İsmail, Gekas ve Dauglao, 4 sarı kart sınırında.

FOTOĞRAF