TOKAT (AA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde mahalle ve köy muhtarları dayanışma toplantısı düzenlendi.

Düğün salonundaki toplantıya Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Serin, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Özcanlı, AK Parti İlçe Başkanı Mikail Altıntaş ve AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Fatih Akgün'ün yanı sıra mahalle ve köylerin muhtarları katıldı.

Erbaa Kaymakamı Demir, muhtarları köylerdeki, mahallelerindeki ihtiyaçları kendilerine iletmeleri konusunda önemli görevler yerine getirdiklerini belirterek, "Köy yollarında problemlerimiz vardı. Çok şükür konkasör cihazımızla artık yol yapımlarında sorun yaşamıyoruz. Milletvekilimiz Zeyid Aslan ve özel idare çalışmalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım da muhtarların yönetimin en temel yapı taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, "Biz muhtarlarımızı önemsiyoruz. Onlarla istişare ediyoruz. Tokat büyük ihtimalle büyükşehir olacak veya 'bütün şehir olacak' deniyor. Bu demek oluyor ki; köyler ortadan kalkacak hepsi bizim mahallelerimiz olacak. Biz Erbaamıza, belediye olarak hiçbir zaman 25 mahalleden ibaret olduğu düşüncesiyle bakmadık. Gücümüz, imkanımız elverdiği ölçüde köylerimizin hep yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.