Elazığ Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top, Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Zafer Derince’ye yaptığı ziyarette esnaf odaları adına bir hatıra ormanı oluşturmayı planladıklarını söyledi.
İstanbul Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Zafer Derince’yi makamında ziyaret eden Elazığ Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top, Derince’ye görevinde başarılar diledi.
Elazığ’ın yeşil alan miktarının fazlalaştırılması konusunda Derince’nin gereken tüm gayreti sarf edeceğine inandığını belirten Top, "Bölge müdürümüz gayet samimi bir insan. Elazığ’da başarılı işler yapacağına inanıyorum. Bizler de esnaf odaları olarak Elazığ’da bir hatıra ormanı oluşturmayı planlıyoruz. Bu fikrimizi bölge müdürümüze de ilettik. Gayet sıcak karşıladı. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili gerekli adımları atarak esnaf odamız adına Elazığ’da bir hatıra ormanı oluşturacağız. Bölge müdürümüze bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.
Elazığ Orman Bölge Müdürü Zafer Derince de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Top ve üyelere teşekkür etti. Derince, esnaf odalarının hatıra ormanı oluşturmalarıyla ilgili gereken tüm desteği vereceklerinin altını çizerek, daha yeşil bir Elazığ oluşturulması noktasında gereken tüm gayreti sarf edeceklerini vurguladı.