Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Urhal, polis ve basın mensupları her zaman birlikte kamu görevi vererek barışın ve huzurun sağlanması için birlikte ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyerek basın mensuplarına teşekkür etti.
Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ da yaptığı konuşmada, basın mensupları, emniyet ve diğer kamu görevlileri gibi yaşadıkları yerlerin huzurlu ve daha güvenilir yaşanılır bir yer olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyerek, "Tüm basın mensubu arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyarette Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, HİMYAÇDER Genel Başkanı A. Ece Budan ve Üyeleri, Gerçek Haber, Beydağı Haber Sitesi, Malatyam Tv, Ayrıntı Tv, Malatya Birlik Tv, Malatya Birlik Gazetesi, Malatya Haber Ajans Sitesi, Çağdaş Haber, Radyo Zafer İmtiyaz sahibi Ahmet Zafer ve birçok gazeteci ve STK başkanı ve yöneticisi hazır bulundu.