Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim Temsilciliği İlçe protokolü ve Gazilerin katılımıyla açıldı.
Didim Belediyesinin yer tahsis ederek destek ve katkı sunduğu Çamlık Mahallesi Valiler İlkokulu karşısında bulunan ve Çamlık muhtarlığı için yapılan bina Didim’de Gazilerin yeni yeri oldu. Açılışa Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Garnizon Komutanı M. Alper Köseoğlu, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin, Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter, Belediye Meclis Üyeleri Ali Çağlar ve Salih Yarmacı ile Gaziler katıldı.
Açılışta konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim Temsilcisi Sefer Tatar binanın yapılmasında emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür ederken, Didim’de yaşayan gazilerin bir araya geldiği sorunları ele alacağı bir binayı kavuşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Didim Garnizon Komutanı M. Alper Köseoğlu ise Didim’de Gazilere yönelik bu tür bir yerin kazandırılmasının güzel olduğunu belirterek “Bence Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz bu vatanın en değerli vatandaşları; bu derneğe herkesin bu noktada destek olması lazım. Çok güzel bir çalışması; hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise toplumda bir çok dernek ve kuruluşun olduğunu ifade ederek “Bu dernek bizler ve toplum açısından çok önemli; sizlere gerek kişisel gerekse bu vatana yetiştirdiğiniz evlatlardan dolayı teşekkür ediyorum. Toplum içerisinde yeriniz ayrı bunu da sizlere hissettireceğiz” dedi.
Didim Kaymakamı İskender Yönden ise Açılışı yapılacak derneğin zamanla daha iyi olacağını belirterek “Bizler sizlere ulaşmamızda bu dernek bize yardımcı olacak. Lütfen sizlerde ulaşacağımız noktada olun. Bu tür yapılanmalar bize de destek olacaktır. Biz elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından İlçe protokolü Gazilerle birlikte açılış kurdelasını kesti, ardından dernek binasını gezdi.