Odunpazarı Belediyesi’nin 10 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan çocuk filmleri kuşağında, birbirinden güzel animasyon filmler Eskişehirli çocuklara keyif dolu dakikalar yaşatacak.
Odunpazarı Belediyesinden çocuklara eğlenceli bir hizmet daha hazırlıyor. Yapılan açıklamaya göre; kültür ve sanat alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla yeni dönemde adından övgü ile söz ettiren Odunpazarı Belediyesi, çocuklara sinema dolu bir Ocak ayı yaşatacak. 10 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan çocuk filmleri kuşağında birbirinden keyifli animasyon filmler Eskişehirli çocuklara keyif dolu dakikalar yaşatacak. İlk gösterimi 10 Ocak Cumartesi saat 18.00’da başlayacak olan çocuk filmleri kuşağında; Büyüler Evi Sihirbaz Kedi, Kuşlar Şehrinde Macera ve Cesur Zebra isimli animasyon filmler, Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezinde çocuklarla buluşacak.
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; biletlerinin Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinden temin edileceğini kaydeden yetkililer, karışıklığa yol açmamak için bilet fiyatlarının 1 TL olarak belirlendiğini vurguladılar.