Partisinin Of İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Buraya kadar çok güzel geldik burada patinaj yapmamamız lazım. Bu seçimi de başarıyla geçtiğimiz takdirde Türkiye’yi kimse tutamaz” dedi.
Of Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayları, Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu, Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, “İl Başkanımız 7 Haziran Genel Seçimleri için Trabzon’da 6-0 hedefi belirledi. Bu hedefi bir hayal olarak görenler var fakat şu unutulmasın AK Parti hayalleri gerçeğe dönüştüren bir partidir. Of ilçemizde bütün teşkilat mensuplarımızla beraber İl Başkanımızın belirlemiş olduğu hedefe ulaşmak için gece gündüz canla başla çalışacağız. Bu genel seçimlerin ne derece önemli olduğunu, kurulan tuzakları ve oynanan oyunları gayet iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.
İl Başkanı Haydar Revi ise saat gibi her şeyin tıkırında işlediğini belirterek “Aday adaylarımızın başvurularını aldık ve hedefimizi belirledik. Hedefimizde tuttu, bu hedefimizden en küçük bir şaşmamız dahi yok, hedef 6-0. Bu hedefi afaki bir şekilde söylemedik, istatistikler ortada seçim sonuçlarını herkes görüyor. Yeter ki biz çalışalım ve vatandaşımızın ayağına giderek oyunu isteyelim. Yeni bir hedef var, Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa. Bu hedefe ulaşmak için de Trabzon üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Buraya kadar çok güzel geldik burada patinaj yapmamamız lazım. Bu seçimi de başarıyla geçtiğimiz takdirde Türkiye’yi kimse tutamaz. Başarımızı sonlandırmak için paralel yapı ve diğer partiler bir araya gelmiş durumda. Patinaj yapmamız için yurt içi ve yurt dışı hain faaliyetler var, bunlar boşa çıkacak“ diye konuştu.