Eskişehir Seyitgazi ilçesine bağlı Aksaklı köylüleri, ailesi olmayan, maddi durumu kötü Ercan Indı için bir araya gelip modern donanımlı prefabrike bir ev yaptılar.
Aksaklı Köyü Muhtarı Abdullah Akkurt, köyün adeta her şeyi olan 48 yaşında olan Ercan Indı’yı bütün vatandaşların çok sevdiğini anlattı. Köy konağında gelen misafirleri ağırlayan, ihtiyaçlarını gören, köye alışveriş için gelen tüccarlarla ilgilenen Indı’nın insanlarla iletişiminin çok iyi olduğunu söyleyen Akkurt, "Bu nedenle kendisinin köyümüze faydası çok olmuştur. Ailesi olmayan Ercan Indı’nın köyde evi yoktu. Ekonomik olarak biz köylüler olarak Ercan Indı’ya el birliğiyle destek olduk ve karınca kararınca 3 gözlü prefabrike, yalıtımlı, kaloriferli, banyosu ve tuvaleti, hatta güneş ısıtıcısı olan bu evi yaptık. Artık Ercan Indı’nın ev derdi kalmadı. Kendisine köyümüze verdiği hizmetten dolayı müteşekkiriz" dedi.
Ercan Indı ise yapılan bu destekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Artık başını sokabileceğini çok güzel bir evi olduğunu anlatan Iındı, başta Muhtar Abdullah Akkurt olmak üzere, onun nezdinde tüm Aksaklı köylülerine kendisine sahip çıktıkları için teşekkür etti.