Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun iki günlük İzmir ziyaretini değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar, "Başbakanımızı, Genel Başkanımızı coşku ile karşılayan yağmur, çamur demeden Ak Parti gönüllüğünü bir kez daha gösteren İzmir halkımıza, Bergama’ya, Ödemiş’e, Buca’ya teşekkür ediyorum”
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçimlerine yönelik miting programlarına İzmir ile devam etti. Davutoğlu bu kapsamda iki gününü İzmir ve ilçelerine ayırdı. Bergama, Buca ve Ödemiş’te birlik ve beraberlik mitinglerini gerçekleştiren Davutoğlu, Teşkilat mensupları ile de toplantı gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar ise, Başbakan Davutoğlu’nun iki günlük İzmir programını değerlendirdi. Hotar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kalabalık ve coşku ile karşılayan teşkilat mensuplarına ve İzmirlilere teşekkür etti.
"ALLAH BU ÜLKEYE KOALİSYON KARMAŞASI YAŞATMASIN"
Ödemiş mitinginde Davutoğlu’ndan önce halka seslenen Hotar, şöyle konuştu: "Bugün burada mutlu bir günü yaşıyoruz. Sayın Başbakanımız dün Bergama’da, Buca’daydı. Bugün de bu bölgeye hitap etmek üzere aramızda. 1 Kasım hepimiz için hayati bir dönüm noktası. Bizim, çocuklarımızın, hepimizin geleceğini oylayacağız. Yine AK Parti’nin tek başına iktidara geleceği, inşallah kazanımların devam edeceği, anaların tekrar ağlamayacağı bir ortamın oluşacağı bir fırsatı, 1 Kasım’da tekrar elde edeceğiz. Sizlere bu yönde güvenimiz sonsuz. Allah bir daha bizi IMF kapılarına muhtaç etmesin. Allah bir daha bu ülkeye koalisyon karmaşasını yaşatmasın. Allah bir daha şehitlerimizi, terörü, terör mağdurlarını, bizlere ebediyen göstermesin inşallah. 1 Kasım’da tekrar memleketimiz için tek başına iş başına gelmeyi nasip etsin. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun." Hotar ayrıca Bergama ve Buca mitinglerindeki zor hava koşullarına da değinerek “Bergama ve Ödemiş mitinglerimizde zor hava koşullarına rağmen, bereket ile yağan yağmura rağmen bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize ak davanın gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi.