Ak Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, Kuzova Köyleri ve Muhtarları Derneği’nin dayanışma toplantısına katılarak sorunları dinledi. Çoban, sorunların çözümü için bir an önce çalışmalara başlayacaklarını ifade ederek muhtarlardan sorunları kendilerine iletmesini istedi.
Kuzova Köyleri ve Muhtarları Derneği tarafından dayanışma toplantısı gerçekleştirildi. Merkeze bağlı Cip köyündeki dernek binasında yapılan toplantıya Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları ve çok sayıda muhtar katıldı. Dernek Başkanı ve Cip Köyü Muhtarı Selçuk Özel, köylerin sorunlarının ilgili mercilere ulaştırılması için çalıştıklarını belirterek, amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde sorunlara çözüm bulmak olduğunu kaydetti.
Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban da yeni il yönetimi olarak köylerin sorunlarına gereken duyarlılığı gösterme gayreti içerisinde olacaklarını belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde sorunlara çözeceğiz. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sizler köylerde bizim gözümüz kulağımızsınız. Köylüyü en iyi anlayan sizlersiniz. Sizler de bizler gibi oy alarak muhtar oluyorsunuz. Oy alabilmek için köylüye sözler veriyorsunuz. Bizler de verdiğiniz sözleri yerine getirebilmeniz için size yardım ederek sizleri mahcup etmemeliyiz. Köylerin sıkıntılarını yaşadım ve iyi biliyorum. Bizler sizleri yormayacağız, sizlerin sözleri bizim için emirdir. Bundan sonraki toplantılara milletvekillerini de çağıracağız ve sorunlarınızı onlara da iletme fırsatı bulacaksınız. Köylerinizde belli başlı sorunlar var. Bunların kısa vadede çözüme kavuşması gerekiyor. Bizler de bunun için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” dedi.