Şırnak’ın Silopi İlçe Belediyesi kurumsal pul uygulamasına geçti. Kurumsal ve kişisel pul uygulamasına geçen Şırnak PTT Başmüdürlüğü, Silopi Belediyesi’ne kurumsal pul bastırdı.
Silopi Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen törene Silopi Belediyesi Eşbaşkanı Seyfettin Aydemir ile Şırnak PTT Başmüdürü Abdulkadir Karaboğa’nın yanı sıra çalışanlar katıldı.
Tören öncesi konu hakkında kısa bir açıklama yapan Şırnak PTT Başmüdürü Abdulkadir Karaboğa, PTT’nin Şırnak’ın tanıtımına katkı sunmaya devam ettiğini söyledi. Karaboğa, "Dünya genelinde önemli değere sahip olan pulu, vatandaşlara sevdirmek, pul değerine yeni boyut kazandırmak amacı ile Kişisel ve Kurumsal pul uygulaması ile Türk pulculuğuna yeni bir heyecan kattığımızı düşünmekteyiz. Uygulamaya koyduğumuz kişisel ve kurumsal pul uygulaması ile bizimle çalışan kurum veya kişilerin kendi belirledikleri logo ve tercihlerini pullara uyguluyoruz. Pul haline dönüşen bu görseller hatıra amaçlı kullanılabildiği gibi gönderilerin üzerine yapıştırılarak posta işleminde de kullanılabilmektedir. Bu şekilde hem Şırnak ilimizi tanıtımına hemde pulculuğa farklı bir boyut getirmiş oluyoruz. Şırnak’ın tanıtımına katkı sağlayacak gerçek ve tüzel kişilerin pul taleplerini de bekliyor, bu vesile ile bu hizmete katkı sunan Silopi Belediye Başkanlığı’na teşekkür ediyoruz" dedi.
Silopi Belediye Eşbaşkanı Seyfettin Aydemir de, hazırlanan belediye logolu pullardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yapılan açıklamaların ardından Şırnak PTT Başmüdürü Abdulkadir Karaboğa, Silopi Belediyesi adına düzenlenen kurumsal pulları Silopi Belediye Eşbaşkanı Seyfettin Aydemir’e takdim etti.