Muş’un Bulanık Mal Müdürü Vekili Bekir Gökdağ, ’Vergi Haftası’ etkinlikleri kapsamında Kaymakam Ömer Şahin’i makamında ziyaret etti.
Bulanık Mal Müdürü Vekili Bekir Gökdağ ve Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Halil Göktaş, "Vergi Haftası" dolayısıyla Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin’i makamında ziyaret etti. Mal Müdürü Vekili Bekir Gökdağ, ziyaret sırasında Kaymakam Şahin’e bir de çiçek takdim etti. Gökdağ, hafta boyunca çeşitli ziyaretler gerçekleştireceklerini anlattı.
Kaymakam Şahin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vergi vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade etti. Şahin, "Devletimizden vatandaş olarak dört dörtlük hizmet bekliyorsak, vatandaşlar olarak vergimizi eksiksiz ve zamanında ödeyeceğiz. Devlete kaynak oluşturan yatırım ve harcamaların karşılanması, büyümenin sağlanması, hep vergilerle olmakta. Aynı ülkede yaşayan, devletin sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar olarak, hepimizin devlete vergi ödemesi gerekir. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olması gerekir. Devletin bizlere yüklediği bu ekonomik yükümlülüğün asıl işlevi, devlet harcamalarını karşılayarak, vatandaşa su, yol, elektrik, sağlık gibi altyapı hizmetlerini sağlayabilmektir" dedi.
Devlet için en iyi vatandaşın, devletine yük olmayan, kendi sorumluluklarını yerine getiren vatandaş olduğunu anlatan Kaymakam Şahin, “Vergi rekortmenlerinin ilçemizden olması bizleri sevindirdi. Gergi veren el, alan elden her zaman üstündür” diye konuştu.