Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları, şehit aileleri ve emekli personel onuruna düzenlenen kahvaltı etkinliğiyle başladı.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 170 inci kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, emekli emniyet mensupları ile şehit ailelerine kahvaltı verdi. Royal Arena otelde düzenlenen kahvaltıya Bodrum ilçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum İlçe Emniyet Müdürülüğü şube müdürleri, emekli emniyet mensupları ve Şehit aileleri katıldı.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş masaları teker terker gezerek ailelerin sorunlarını dinledi. Etkinliğe katılan Emekli Polisler ve Şehit aileleri toplu fotoğraf çektirdi. Kahvaltı sonunda Belediye Meydanına geçen polis ve şehit aileleri Kızılay’a kan bağısında bulundu.
Polis haftası nedeniyle birçok etkinlik düzenleyeceklerini belirten Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş “Polis haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyeceğiz. İlk olarak bu işe gönül vermiş emekli polis arkadaşlarımıza ve şehit yakınları ile buluşmak istedik. Güzel hoş bir sohbet içerisinde kahvaltı yaptık. Daha sonra Kızılaya Kan bağışında bulunduk. Bir dizi etkinliğimiz daha olacak Tüm polis teşkilatının haftasını kutluyorum” dedi.