Samsun'da 2003 yılından bugüne her geçen gün daha da büyüyerek yoluna devam eden Simit Center, 3 bin 500 metrekarelik alanda 200 çeşitten fazla ürünüyle vatandaşların uğrak noktası olmaya devam ediyor.

KEYFE DÖNÜŞTÜRÜYOR

Simit Center'da, her gün, her saatte vatandaşların beğenisine sunulan 70 çeşit ürün grubu içinde yer alan peynir ve zeytin çeşitleri, zeytinyağlılar, mezeler, salatalar, reçellerin yanı sıra simit, börek çeşitleri, poğaça seçenekleri ile birlikte kahvaltıyı adeta keyfe dönüştürüyor. Kahvaltı ile birlikte taze demlenmiş çayın yanında tercihe göre yine taze sıkılmış portakal suyu seçeneği de vatandaşların hizmetine sunuluyor.  

TİTİZLİKLE HAZIRLANIYOR

Şeffaf mutfak anlayışı ile hareket eden Simit Center'da tüm ürünler, tüketicilerin gözleri önünde, mutfak şartlarına uygun giyinimli personel tarafından titizlikle hazırlanıyor. 

ÖNLEMLER ALINIYOR

Koronavirüs salgını nedeniyle tedbirleri en üst düzeyde tutan Simit Center'da önlemler kapıdan girmeden itibaren başlıyor. Kapı girişinde görevli personel tarafından öncelikle vatandaşların ateş ölçümü yapılıyor. Açık büfe kahvaltı için 1,5 metre mesafe kuralına önem göstererek sıraya giren vatandaşlar, tek kullanımlık eldiven takarak seçimlerini yapıyor.