Başantrenör İlker Salman, "Lige ve Federasyon Kupası'na maç maç bakıyoruz. Lig ve kupa bizi nereye götürürse hedefimiz o yönde olacak. Bu sezon taraftarımızla birlikte hedefimize adım adım yürüyeceğiz" dedi

PROVADA İLK RAKİP GEMLİK

Samsunspor Basketbol Başantrenörü İlker Salman ve Takım Kaptanı Can Özcan ilk kez Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Samsunspor'un çok büyük bir marka olduğunu dile getiren Başantrenör Salman, "Bütçemize uygun bir şekilde kurduğumuz genç ve dinamik kadromuzla yaklaşık 25 gündür çalışıyoruz. Oyuncuların bireysel performanslarında ve takım olarak yavaş yavaş istediğimiz seviyeye doğru gidiyoruz. Eksiklerimizi görmek için Ankara'da Gemlik Basketbol ile hazırlık maçı planladık. Bahçeşehir Koleji ile de görüşme aşamasındayız" diye konuştu. 

TARAFTARIMIZLA GÜÇLÜYÜZ

TBL'ye Bornova Belediyespor maçıyla başlayacaklarını belirten Başatrenör İlker Salman, "Lige ve Federasyon kupasına maç maç bakıyoruz. Lig ve Kupa bizi nere götürürse hedefimiz o yönde olacak. İnşallah hedefimize taraftarımızla birlikte adım adım yürüyeceğiz. Samsunspor çok büyük bir marka Pandemi biterse taraftarımızla Samsun'u her takım için çok zor bir deplasman haline getireceğiz" dedi. Kaptan Can Özcan, "Armamızın olduğu her yerde taraftar kitlesi çok büyük. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. İnşallah Samsunspor'u taraftarımızla birlikte hak ettiği yerlere taşıyacağız" dedi.

Mustafa CİVELEK