ATAKUM’DA YAKALANDI

Samsun'da Canik ilçesinde bir kişiyi sokak ortasında tabanca ve tüfek ile ateş ederek öldüren zanlılardan firari Serkan T.(19) Atakum ilçesinde saklandığı eve düzenlenen operasyonda yakalandı. Serkan T. sağlık kontrolünün ardından Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlı geniş güvenlik önlemleri altında Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye ifade veren Serkan T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SUÇ ORTAĞI AHMET C. VEZİRKÖPRÜ’DE YAKALANDI

Samsun Emniyet Müdürlü Asayiş Şubesi  Cinayet Masası ekipleri, Canik Belediyesi önünde pompalı tüfekle vuran ve hırsını alamayıp sonra döven  Hüsame Ünveren'in katil zanlısı Ahmet C.'yi Vezirköprü'de ele geçirdi. Ahmet C. ile faillere yatalıklık ettiği öne sürülen A.C.Y. dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Katil zanlısı A.C. mahkemeye verdiği ifadede ise “Olay günü çok ağır küfür etti. Bu sırada, elini beline atınca tabanca sandım, tüfekle ateş ettim. Pişmanım" dedi.

TRABZON’DA DA CİNAYET İŞLEDİLER

A.C. ile suç ortağı S.T. Trabzon'da kaçtığı yaylada tartıştığı Şenol Keleş'i (45) de tabancayla ateş edip, öldürdüğü ortaya çıktı. Yakalama çalışması süren şüpheli A.C. ve S.T.’ye yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla 1'i kadın 3 kişi yakalanarak Samsun’a getirildi. Adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU ?

Olay, 19 Ağustos günü Karşıyaka Mahallesi Canik Belediyesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Hüsame Ünveren, husumetli olduğu Ahmet C.  ile Serkan T.'nin saldırısına uğradı. Otomobilden inen 2 şüpheli, Ünveren'i tabancayla öldürdü. Bu arada, tabancadan seken kurşun yoldan geçen Canik Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Celal G. nin bacağına isabet etti.

Mustafa İNAN

Mustafa İNAN