Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Finike ilçesinde Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, moral verdi.
Seçim çalışmalarını memleketi Finike’de sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Atay Uslu, partililerle birlikte tedavileri devam eden vatandaşları Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. Uslu, hastaneye gelişinde Başhekim Opr. Dr. Adil Gökmen tarafından karşılandı. Uslu, hastaneye girmeden önce tedavi olmak için bahçedeki kantinde oturan vatandaşları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini illeti. Daha sonra servislerde yatan hasta bölümlerine geçen Uslu, yatan hastaların yakınları ile de sohbet etti.
"ARTIK TÜRKİYE’DE HAVA AMBULANSLARI VE HAVA UÇAKLARI VAR"
Uslu, hastane ziyareti sonrası AK Parti hükümetlerinin her alanda olduğu gibi sağlıkta çok önemli projelere imza attığını belirterek, şunları kaydetti:
"AK Parti döneminde sağlıkta önemli atılımlar gerçekleştirdik. Kişi başına düşen doktor sayısı, hemşire ve hasta bakıcı sayısı arttı. Artık helikopter ambulanslarımız var. Acil hastalarımızı ilçelerimizden, Antalya’daki Araştırma Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi’ne hızlıca ulaştırılıyor. Türkiye sağlıkta o kadar gelişti ki ambulans uçaklarımız var. Hem İstanbul’a, hem de Ankara’ya diğer illerimizden hasta naklediyoruz. Ve hatta yurt dışından acil tedaviye ihtiyacı olan Türk vatandaşlarımız ve soydaşlarımızı Türkiye’ye hızlı bir şekilde naklediyoruz. Bir Cihan devleti olma yolunda ilerleyen Yeni Türkiye, işte budur."
"BİZZAT TAKİP EDECEĞİM"
İlçeye yapılacak yatırımlarla ilgili bilgiler veren Uslu, "İlçemize de yakışır bir hastane, en kısa sürede inşa edilecektir. Projesi tamamlanmıştır. İnşasını bizzat takip edeceğim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, hastanenin yapılacağı yerdeki eski karayollarına ait binaların yıkılarak alanın hazırlama talimatını vermiştir. Artık Finike’de tam teşekkülü bir hastaneye kavuşacaktır. İnşallah Lütfü Elvan Bakanımızın katkılarıyla da çevre ilçelerden geçen yollar bölünmüş yol haline getirilecek. Hastalarımız Finike Hastanesi’ne daha rahat ulaşacaktır" dedi.