AK Parti Trabzon Milletvekili adayları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programlarını Akçaabat ilçesinde sürdürdü. Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu, aday adayları ve teşkilat mensupları ile ilçede esnaf ziyareti gerçekleştiren Günnar, uğradığı briket atölyesinde briket imal ederek, ‘Yeni Türkiye’yi inşa etmeye devam ediyoruz’ dedi.
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. Günnar, ilçenin Yaylacık Mahallesi, Düzköy Yolu üzeri ve Küçük Sanayi Sitesindeki esnafı ziyaret ederek, tek tek görüştü.
Günnar, AK Parti’nin iktidar olduğu günden bu yana çok önemli başarılara imza attığını belirterek, “Esnaf ve vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini dinlemek için ekibimizle birlikte size geldik. Sizleri ziyaretlerimizin amacı sadece oy istemek değil, aynı zamanda dilek ve temennilerinizi de dinlemektir. Bildiğiniz gibi önemli bir sürecin içindeyiz. 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimler bu zamana kadar yapılmış olan tüm seçimlerden çok daha önemli. Sizlerin desteği ile ülkemizdeki kalkınma süreci artarak devam edecektir. İktidarımız sizlerin desteği ile, çok önemli işleri başardı. Daha büyük işleri başarmaya sizlerle beraber devam edeceğiz. Sizler bu büyük dönüşümün her zaman içindeydiniz. Yine içinde yer almaya hatta, önünde yürümeye devam etmelisiniz. Bizlere yol göstermelisiniz” dedi.
“CUMHURBAŞKANLIĞI NOTER MAKAMI DEĞİLDİR”
AK Parti Trabzon Milletvekili aday Av. Salih Cora da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Cora, Cumhurbaşkanlığı makamının bir noter makamı olmadığına dikkat çekerek, ’’Cumhurbaşkanlığı bir noter makamı değildir, tabi ki Cumhurbaşkanımız halkın içine karışacaktır. Başbakanımızla ve hükümetimizle uğraştılar olmadı şimdi Cumhurbaşkanımızla uğraşıyorlar, halkımızın aklını bulandırmaya yönelik yapılan bu hamleler bizi yıldırmayacaktır’’ diye konuştu.
Cora, “Siyaset en kutsal beşeri faaliyettir. Hizmet anlamında en etkili araçtır. Siyaset kurumu güçlü olmak zorundadır. Güçlü olmayan ve ya gücünü başka unsurlarda alan siyaset mutlaka bağımlıdır. Geçmişte Türkiye bu sahneleri bu oyunları sık sık yaşadı artık o Türkiye yok şimdi şimdi ayağa kalkan ve şahlanan bir Türkiye var bunu kimse durduramayacak. Her an ayar verilmeye müsait bir siyaset değil ayar veren bir siyaset var. Türkiye’yi eski Türkiye ye geri getirmek isteyenler yatırmalarla uğraştılar olmadı. Başbakanımızla hükümetimizle uğraştılar olmadı şimdi Cumhurbaşkanımızla uğraşıyorlar. Eski Çankaya noteri arıyorlar yok artık milletin sahibi var o eski günler geride kaldı. Türkiye birlik içinde dirlik için Başbakanıyla Cumhurbaşkanı‘yla tüm kadrolarıyla Artık güçlü bir şekilde gündemin peşinden değil gündemi bizzat belirleyen bir ülkedir. Siyaset milletin iradesini aldığı güçle birlikte her alanda yansıtılacaktır” ifadelerini kullandı.