Muş’un Bulanık Belediyesi İtfaiye Amirliği ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ana cadde ve bağlı sokaklar tazyikli su ile yıkandı.
Bulanık Belediyesi tarafından ilçede kısa zaman aralıklara gerçekleştirilen yol yıkama çalışması halkın beğenisini topladı. İtfaiye Amirliği ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda ilçe merkezinde bulunan tüm ana cadde ve sokaklar tazyikli su ile yıkanarak toz ve çamurdan temizlendi. İki farklı noktada temizlik çalışmasına başlayan ekipler, tazyikli su ile çarşı merkezinde bulunan tüm cadde ve sokakları yıkayarak yollarda biriken kum, çamur ve benzeri atıkları temizledi. Yollarla birlikte kaldırımları yıkayan ekipler, talepte bulunan bazı esnafların da camlarına su tutarak temizledi.
Gecenin geç saatlerine kadar yapılan ve günlerce süren çalışmaları denetleyen Bulanık Belediyesi Eş Başkanı Figen Yaşar, belediye olarak ilçenin temizliği ve sağlıklı bir çevre için her zaman olduğu gibi çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.
Yıkama çalışmalarını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, çalışan personellere teşekkür etti.