AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, 7 Haziran seçimlerinden sonra Ordu’yu 2023 ve 2071 hedeflerine hazırlayacaklarını söyledi.
Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları süresince Ordu’nun 19 ilçesinin adayı olarak yola çıktığını belirten Tomakin, "7 Haziran seçimlerinden sonra, Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşları, belediye başkanları, kanaat önderleri ile istişareler yaparak Ordu’yu 2023’e, 2071’e hazırlayacağız" dedi.
"BU GÖNÜL İŞİDİR"
Vatandaşın bir beklenti içerisinde olduğunu ve bu beklentiye cevap verebilmek için var gücüyle çalışacağını söyleyen Tomakin, "Gittiğim her yerde beni bağrına basan, dualarını esirgemeyen ve destekleyen teşkilat mensuplarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın bir beklenti içerisinde olduklarını görüyorum. Gerçekten bende sizler gibi samimiyim. Bu yola hizmet etmek için, Ordu’yu yaşanılabilir bir kent yapabilmek için çıktım. Bu gönül işidir. Ben de bir anne olarak, bir abla olarak, gönüllü olarak buradayım. Ordu’da 7 Haziran’da 5’te 5 yaparak bir kez daha tarih yazacağız" diye konuştu.