Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, Engelliler Haftası ziyaretlerine devam etti. Başkan Keleş ve AK Parti Adayı Keşir, doğuştan engelli Şehza Canbaz’a bir akülü araç hediye etti.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir ve Düzce Belediyesi Basın-Halkla İlişkiler Sorumlusu İlkay Keleş beraberindeki heyet ile doğuştan engelli Şehnaz Canbaz’ı ziyaret etti.
Başkan Keleş ve Ayşe Keşir Canbaz’ın Engelliler Haftası’nı kutladı. Evli ve bir çocuk annesi kadının doğuştan engelli olduğu, kalça çıkıklığı nedeniyle protez bacak takılamadığını öğrenen Başkan Keleş, sosyal belediyecilik anlayışı ile özellikle engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler yapmaya özen gösterdiklerini belirtti.
AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir de hükümetin sağlık alanında yaptığı yeniliklere dikkat çekerek yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşların hizmetinde olduklarını ifade etti. Ziyaretin sonunda duygulu anlar yaşayan Canbaz’a akülü araç ve çiçek hediye edildi.