Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ordu ve Samsun'un kuzey kjesimleri öğleden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Amasya ve Tokat geneli ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların bölgenin iç kesimlerinde ortalamaların 2 ila 4 derece altında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın, bölgenin iç kesimlerinde kuzey ve doğulu yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (40 ila 70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI Rüzgarın; Amasya ve Tokat geneli ile Samsun'un (Asarcık, Ayvacık, Salıpazarı, Havza, Kavak, Ladik ve Vezirköprü) ve Ordu'nun (Akkuş, Aybastı, Kumru, Korgan, Gölköy ve Mesudiye) iç kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına nedeniyle yaşanabilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

SAMSUN HAVA DURUMU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN