Ak Parti Oltu eski ilçe Başkanı Fuat Demir Oltulu gençlerle bir araya geldi. Fuat Demir, toplantının İlçe Başkanlığı döneminde temelini attıkları gençlik meclisi oluşumunun bir devamı niteliğinde olduğunu belirtti.
Efkan Ala Kültür Evinde gerçekleştirilen toplantıya, Ak Parti Oltu İlçe Gençlik Kollarının yanı sıra Osmanlı Ocakları Oltu İlçe Teşkilatından yaklaşık 150 Oltu genç katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Osmanlı Ocakları Oltu İlçe Başkanı Ömer Faruk Osanmaz, yaptığı konuşmada Oltulu gençlerin bir çatı altında toplanması gerektiğini belirtti. Osmanlı Ocakları Oltu İlçe Kurucu Başkanı Osanmaz, gençlerin sorunlarını, birlik ve beraberliklerini sağlamada bu tür gençlik teşkilatlarının önemine değindi.
Oltu Gençliğinin sportif, sosyal ve kültürel her türlü aktivitelerine destek vermek gerektiğini dile getiren Fuat Demir ise “Bugün burada toplanan gençler, Oltu’nun geleceğidir. Gençlerimizin Oltu’da büyük bir sivil toplum hareketi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedirler. Bizlere düşende bu gençlerimize sahip çıkmak ve destek olmaktır” dedi.
Ak Parti’nin gençlere verdiği önemi seçme ve seçilme yaşını 30’lardan 18’e düşürerek gösterdiğine atıfta bulunan Demir, ilçe bazında artık gençlerin Oltu’yu idare etmek için artık harekete geçmeleri gerektiğini kaydetti.
Oltu Belediyesi Efkan Ala Kültür Evinde gerçekleştirilen ve yoğun bir katılımın görüldüğü toplantıda gençlere yönelik konuşan Ak Parti Oltu eski İlçe Başkanı Fuat Demir, “Oltu, gençlik anlamında büyük bir potansiyele sahip. Siz gençlerimiz, bu potansiyeli, her alanda kullanmalısınız. İlçe başkanlığım döneminde uygulamaya koyduğumuz gençlik meclisi toplantılarıyla sizlerin sorunlarına el atmanın gayreti içerisinde olmuştuk ancak bu yarım kalmıştı. Bugünden sonra bu girişimimiz hız kazanarak devam edecektir. Sizler bizlerden talep edeceksiniz, bizler de sizlere yardımcı olacağız.” şeklinde konuştu.
Ak Parti Oltu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Macit ise gençlerin bu tür oluşumlarla değerlendirilmesinin önemine işaret etti. Oltu’nun mevcut gençlerini daha bilgili, daha akıllı ve daha aktif bir şekilde değerlendirmesi gerektiğini aktaran Macit, “Bu tür oluşumlara ihtiyaç var. Bizlerde gençlik kolları olarak her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.
Daha sonra söz alan gençler, görüş ve düşüncelerini dile getirerek toplantıdan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.