Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı şair-yazar Gazi Durusu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
ESKÜDER Başkanı Durusu, Büyükerşen’i sağılıklı gördüklerinden bahsetti. Durusu, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i, şair ve sanatçı arkadaşlarımızla evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulunduk. Başkanımızı, ameliyat sonrası sağlıklı ve zinde gördük. Çok yakında görevinin başında olacağı izlenimini edindik. Başkanımızın kendisine geçmiş olsun diyerek çiçek buketi taktim ettik" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ise, ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükerşen, "ESKÜDER’in ziyaretinden çok memnun oldum. Dostlarımızın beni hatırlayarak ziyaret etmesi beni duygulandırdı. Sizler, Eskişehir’in kültürüne, sanatına gönüllü olarak hizmet için birer nefersiniz. Eskişehir’in kültür ve sanatına yön veriyorsunuz. Sizleri yürekten kutluyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.