Arif ARSLAN/BATMAN, ()- FENERBAHÇELİ futbolcular, ALS hastası Batmanlı eski futbolcu ve antrenör Metin Kanağı'ya, videolu "Metin abi geçmiş olsun" mesajı ve forma gönderdi.
Sarı lacivertli oyuncular, 9 ay önce yakalandığı ALS hastalığıyla mücadele eden Metin Kanağı'ya jest yaparak moral verdiler. Yıldız futbolcular Caner Erkin, Ozan Tufan, Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Volkan Şen ve Alper Potuk, ayrı ayrı gönderdikleri videolu mesajlarında, "Metin ağabey, geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Seni seviyoruz. Bir an önce iyileşmeni diliyoruz" dedi.
Fenerbahçeli futbolcular, ayrıca imzaladıkları formayı da Metin Kanağı'ya gönderdiler. Batman Petrolsporlu eski futbolculardan Mustafa Zengin ve Fenerbahçe masörü Murat Çalışkan'ın aracılığıyla gönderilen forma, Metin Kanağı'ya teslim edildi.
Forma ve mesaja çok sevindiği gözlenen Metin Kanağı, "Rahatsızlığımdan bu yana bir çok kesimin yakın ilgisini gördüm. Fenerbahçeli futbolcuların jesti beni duygulandırdı. Düşündükleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI