Saadet Partisi Eskişehir İl Teşkilatı, 7 Haziran’da gerçekleşecek olan genel seçimler öncesi Emek Mahallesinde seçim bürosunu açtı.
Seçim bürosunun açılışında adaylar da tanıtıldı. Büyük Birlik Partisi ile birlikte seçimlere girecek olan Saadet Partisi’nin, seçim bürosu açılışına BBP Eskişehir İl Başkan Yardımcısı İbrahim Destici de katıldı. Milli İttifakın sadece Saadet Partisinin ve Büyük Birlik Partisinin ittifakı olmadığını söyleyen Destici, "77 milyonun Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Çerkeziyle, meclisi millileştirmek için yan yana geldikleri bir ittifaktır. Türkiye’nin her tarafından bu ittifaka destekler geliyor, gelmektedir. Bizim Eskişehirli hemşehrilerimizden öncelikli istirhamımız Milli İttifaka Eskişehir’de olduğundan fazla destek vermek, oy vermek ve Eskişehir’den milletvekillerimizi Meclise göndermektir. Bundan hiç şüphemiz yok, bütün Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de Saadet Partisi sandıkları patlatacak" dedi.
ÜLKEMİZİN ÇOK CİDDİ SORUNLARI VAR
Saadet Partisi İl Başkanı Kadir Ateş ise, seçimlerin ülkeye ve Eskişehir’e hayırlar getirmesini diledi.
Saadet Partisi’nden Eskişehir’de 1. sıradan milletvekili olan Fesih Bingöl, yarın Ankara’da milletvekillerinin tanıtım programının olduğunu hatırlattı. Özellikle yeniden Büyük Türkiye’nin inşası anlamına gelen seçim beyannamesinin orada takdim edileceğini söyleyen Bingöl, "Tüm Eskişehirlilerimizin, özellikle seçim beyannamesinde karşılığını bulacak hizmetleri görmek ve tanımak anlamında bu programı takip etmelerini istiyorum. Gerçekten ülkemizin önemli ve ciddi sorunları var. Bu ülkenin sivil, demokratik, insan hakları öncelikli sivil bir anayasaya ve özgürlükçü bir hukuk sistemine ihtiyacı var. Üreten bir ekonomi, yüksek teknolojiye dayanan ve ağır sanayiye dayanan ekonomik bir model seçim beyannamesinde karşılığını bulmuştur. Çok önemsediğimiz gençlerin, ahlaki ve manevi temellere dayanan nitelikli bir eğitim yine seçim beyanımızda karşılığını bulacaktır" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından seçim bürosu dualarla açıldı.