Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Antalya Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Gazipaşa’nın bugüne kadar hep ikinci planda kaldığını ve üvey evlat muamelesi gördüğünü ifade ederek "Gazipaşa MHP iktidarında ekonomik olarak gelişecek ve büyüyecek" dedi.
MHP Antalya milletvekili adayı Tarkan Akıllı 7 Haziran milletvekili genel seçimleri için çalışmalarını Gazipaşa’da sürdürdü. MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Serik Belediyesi eski başkanı Mehmet Habalı, İlçe Başkanı Mehmet Yüksel ve parti yöneticileriyle birlikte esnafları gezerek, destek isteyen ve sorunlarını dinleyen Antalya milletvekili adayı Tarkan Akıllı, ilçedeki ekonomik durumun Antalya’ya yakışmadığını belirtti. Gazipaşa’lı esnafların adeta siftah yapmadan iş yerlerini kapattıkları yönünde şikayetlerini dinleyen Akıllı; "Gazipaşa, halihazırda mevcut imkanlarıyla Antalya’nın göz bebeği olabilecek kapasitededir. Tarım sektörü ağırlıklı olan ilçede, AK Parti’nin ekonomik politikaları nedeniyle çiftçiler adeta perişan durumda bulunuyor. Bu durumdan esnaflarda çok büyük oranda etkileniyor" dedi.
TURİZM TARIM ÖNCELİKLİ
Gazipaşa’da mevcut havalimanın daha iyi ve rantabl kullanılması gerektiğinin önemine işaret eden MHP adayı Tarkan Akıllı, "Gazipaşa’da 7 tane antik kent bulunuyor. Antalya’nın diğer bölgelerinden farklı olarak burada özellikle alternatif turizm, kültür turizmi gelişebilir. Dolayısıyla buraya yapılacak konaklama tesisi yatırımları sadece 5-6 ay değil, yılın 12 ayı açık kalır. Mevcut Gazipaşa havalimanıyla birlikte burada turizm sektörü de büyük atılım gösterecektir. Dolayısıyla hem esnaflarımız, hemde Gazipaşa halkı ekonomik yönden büyük bir rahatlığa kavuşacak" dedi. Tarkan Akıllı, havalimanı nedeniyle Gazipaşa’nın bir kavşak, bir merkez olduğuna işaret ederek, AKP iktidarının Gazipaşa’yı ekonomik ve sosyal yönden geliştirecek çalışmaları yapmadığını kaydetti.
8 Haziran’dan itibaren Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında Gazipaşa’nın bütün imkanlarının ayrı ayrı değerlendirileceğini ve ilçenin hem tarım hemde turizm konusunda büyük atılım yapılacağını kaydeden Akıllı; "Gazipaşa asıl gelişmesini MHP iktidarıyla gösterecek. Gazipaşalı çiftçi, Gazipaşalı esnaf ve Gazipaşalı turizmci geleceğe güvenle bakacak" diye konuştu.
Tarkan Akıllı, MHP MYK üyesi Mehmet Habalı, İlçe Başkanı Mehmet Yüksel ve parti yöneticileri Çağatay Aksoy ve Yasemin (Uysal) Aksoy’un nikah törenine katıldı. Çiftin nikah şahitliklerini yapan Akıllı ve Habalı, genç çifte mutluluklar diledi.