Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, "14 Mart Tıp Bayramı" dolayısıyla mesaj yayınladı.
Erdoğan, mesajında, zaman mefhumu olmaksızın çalışan sağlık personelinin bütün gayretinin, tüm vatandaşlara vaktinde, kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve halkın sağlığına yeniden kavuşmasını sağlamak için olduğunu belirtti.
Devletin hem sağlık hizmeti alan vatandaşlara daha kaliteli hizmet almasını sağlamak, hem de bu hizmeti sunan tüm sağlık personelinin, daha özverili şekilde çalışmalarına imkan sağlayacak kaliteli, modern ve meslek onuruna yakışır mekanlarda hizmet verebilmeleri için önemli yatırımlar yaptığının altını çizen Prof.Dr. Fazlı Erdoğan, “Ülke ve devlet olarak gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetlerimizde benimsemiş olduğumuz insan odaklı hizmet anlayışı ve sağlık alanında yapılan yeni yatırımlarla, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimi önündeki bütün engeller ortadan kalkmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle sağlıklı bir toplum temennisiyle gece gündüz demeden fedakarca sağlık hizmeti sunan tüm hekimlerimizin ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum.” dedi.