Kepez Belediyesi, dördüncü şehir girişi olarak Antalya’ya kazandırdığı Varsak bölgesindeki Hamza Taş Bulvarı’nın 410 metrelik birinci etabında sıcak asfalt, orta refüj ve kaldırım çalışması yapıyor. Bulvar, kent merkezi ile bağlantıyı sağlayan Varsak Süleyman Demirel Bulvarı ile Antalya-Burdur çevre yoluna ulaşımı sağlayan Kirişçiler yolu arasında hizmet veriyor.
Meclis kararıyla 2008’de hayatını kaybeden eski AK Parti İl Başkanı Hamza Taş’ın isminin verildiği bulvarın geçtiğimiz dönem eski Varsak Belediye binası ile Çamlıca Mahallesi yolu kavşağına kadar olan bölümü hizmete açılmıştı. Bulvarın, 60 metre genişliğinde, 1700 metre uzunluğundaki birinci bölümünün sathi asfaltı da yapılmıştı.
Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapısının sağlamlaşmasının ardından bulvarın birinci etabında sıcak asfalt çalışmasına gerçekleştiriyor. Kavşak düzenlemesiyle Süleyman Demirel Bulvarı’na bağlanan Hamza Taş Bulvarı’nın, 410 metrelik bölümüne 10 santimetre kalınlığında 500 bin lira ederinde 2 bin 700 ton sıcak asfalt dökülüyor. Bulvarın her iki tarafında 120 bin lira tutarında 4 bin 500 metrekare parke kaldırım da inşa ediliyor. Kaldırımda görme engelli vatandaşlar için kabartmalı görme engelli taban takip taşları da konuluyor. Bulvarın orta refüjü de yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hamza Taş Bulvarı’nın Çamlıca Mahallesi kavşağına kadar olan ikinci bölümünün sıcak asfaltını ise önümüzdeki aylarda yapacakları belirtildi.
Bütünşehir Yasası ile Kepez’in yeni mahalleleri olan kuzeydeki köylerin şehir merkezi ile ulaşım kolaylaştıracak olan bulvarın, Çamlıca Mahallesi yolu kavşağı ile Kirişçiler Mahallesi yolu kavşağı arasındaki 2 bin 700 metrelik bölümü de açılıyor.