24 yıllık eğitimci Ahmet Çevik, AK Parti Gaziantep milletvekilliği aday adaylığını için resmi başvurusunu yaptı. Çelik basın mensupları ile tanıştı.
Gaziantep Evi Restorant Salonu’nda verilen yemeğe yerel ve ulusal basın mensupları katılırken, Ahmet Çevik burada bir açıklama yaptı. Çevik, evli ve 5 çocuk babası olan aday adayı, eğitim de 24 yıllık tecrübesiyle Gaziantep’in eğitim sorununu çözmek için sarf edeceğini söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını değinen Cevik, bu alandaki sorunların giderilmesi aşamasında da yer alacağını belirtti.
AK Parti’nin kararlı çizgide yürüdüğünü, bu neden ile partiye aday adaylığı başvurusu yaptığını açıklayan Çelik, “1968 Araban doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi orada bitirdim. Daha sonra Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldum. Sonrasında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimini bitirdim ve şuan Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmaktayım. Yaklaşık 24 yıl eğitim hizmetleri içinde bulundum. 10 yıldan bu yana da inşaat sektörü içinde bulunmaktayım. Edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri siyasi alanda da halkımıza faydalı olabilmek için AK Patrti’den aday adayı olmuş bulunmaktayım. AK Parti ezilenin, mazlumun yanında olduğu için tercih ettim. AK Parti’yi bütün ezilen Müslümanların yanında olduğu için tercih ettim. Bütün Müslümanların gözü Türkiye’de Türkiye’nin gözü de AK Parti’dedir. AK Partimize başarılar dileriz. İnşallah bundan sonraki süreçte 400 milletvekili çıkararak, Cumhurbaşkanımızı, Başkan yapacağız” diye konuştu.