BAHÇELİEVLER’de tramvay yolundan geçmeye çalışan otomobil ile tramvayın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından durdurulan tramvay seferleri 4,5 saat sonra normale döndü.



Mehmet Akif Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında Kabataş-Bağcılar hattında çalışan tramvay ile yolun karşısına geçmeye çalışan otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından durdurulan tramvay seferleri, yaklaşık 4,5 saat süren çalışmaların ardından saat 23.00 sıralarında normale döndü.



Hurda yığınına dönen otomobil itfaiye ve belediye ekipleri tarafından tramvay yolundan kaldırılarak çekiciye yüklendi. Ön tarafında hasar oluşan tramvay ise olay yerine gelen İstanbul Ulaşım A.Ş.'nin teknik ekibi tarafından geçici olarak onarılarak bakıma gönderildi.

2 CNN TÜRK ÇALIŞANI TEDAVİ ALTINDA



Kazada araç içerisinde sıkışan ve ağır yaralanan CNN Türk Haber Merkezi çalışanlarından Safiye Işıklı'nın kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındığı öğrenilirken, durumu iyi olan Hüseyin Cem Öznurlular'ın tedavisinin de devam ettiği öğrenildi.

(FOTOĞRAFLI)