Medical Park Hastanesi, Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Ferit Çetiner ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Ziyarette Hastane Genel Müdürü Ahmet Egin, Tarsus Tenis Kulübü yöneticilerine hastanede verilen hizmetleri ve gerçekleştirilen sağlık uygulamaları hakkında bilgi verdi.
Genel Müdür Egin, hizmet sundukları 165 yatak kapasitesi ile bölgenin en büyük özel hastanesi olduklarını, nitelikli hizmet nedeniyle de tercih edildiklerini belirtti. Medical Park Tarsus Hastanesi’nin bölge için önemli bir sağlık üssü olduğunu anlatan Genel Müdür Egin, "Sağlıkta Medical Park gibi büyük bir markanın ilçeye gelmesi bölge için şans ve Medical Park Tarsus’ta giderek ilgi görüyor. Bu ilginin daha da artacağı düşüncesindeyiz. Bu yönde ciddi çalışmalar yapıyoruz’’ dedi.
Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, çalışmalarının daha çok hizmet kalitesini artırma yönünde olduğuna dikkat çekerek, "En başta hekim kadromuzu geliştirme ve genişletmeye yönelik çalışmalarımız var. Çok kısa sürede bünyemize yeni hekimler kattık. Bu çalışmalarımız devam ediyor. Teknik alt yapımızı güçlendirme ve görsellik anlamında da birçok revize yaptık. Hastanenin girişinden hasta servis katlarına kadar birçok alanda yatırımlarımız oldu. Bir kısmı devam ediyor. Hedeflediğimiz tek bir şey var. O da hastalarımıza kaliteli sağlık hizmeti vererek onlar memnun şekilde hastanemizden göndermek" diye konuştu.
Tarsus Tenis Kulübü yöneticileri ise Medical Park Hastaneler Grubu gibi bir sağlık devinin Tarsus’ta hizmet vermesinin ilçe için büyük bir kazanım olduğunu söyledi.