Burdur Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 25.dönem milletvekili aday adayları, başvurularını tamamlamak üzere Ankara’ya gitti.
Milletvekili aday adayları, CHP İl Başkanı Ali Özdemir ve CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten ile birlikte Ankara’da başvurularını yaparak, CHP Genel Merkezi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten yaptığı açıklamada, "2015 Milletvekilliği Genel Seçimi sebebiyle aday adaylarımızla birlikte Ankara’ya beraber gittik. Tüm adaylarımızla birlik ve beraberlik içinde müracaatlarımızı tamamladık. 9 aday adayımız milletvekilliğine müracaat yapmıştır. Mevcut milletvekilimiz Ramazan Kerim Özkan da yine başvuru süresi içinde müracaatını yapacak. Milletvekilimiz ile 10 aday adayımız mevcut olacak" dedi.
Genel merkezin kararı ile Burdur’da resmi ön seçim yapacaklarını belirten Ayten, 14 Mart tarihinde aday adayı tanıtım toplantısı gerçekleştireceklerini, 29 Mart’ta ise tüm üyelerin katılımıyla resmi ön seçimleri yaparak, sıralamayı belirleyeceklerini hatırlattı.