AMASYA (AA) - Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, "devlet, milletle buluşuyor" projesi kapsamında yürütülen çalışmaların başarıyla ilerlediğini söyledi.

Taşdan, AA muhabirine proje ile ilgili yaptığı değerlendirmede, projenin, devlet ile milletin kaynaşmasını sağlamayı amaçladığını söyledi.

Bu kapsamda, kendisiyle birlikte ilçedeki tüm kurum amirlerinin esnaf, köy halkı ve öğrenci velilerini, ziyaret ettiğini ifade eden Taşdan, "4 bin kadar ihtiyaç sahibi ailemizi ikametlerinde ziyaret ettik. İhtiyaçlarını yerinde görüp hızlı çözüm üretmeye çalıştık. Bin 700 kadar öğrenci velimizi evlerinde ziyaret ederek veli, öğrenci ve okul işbirliğiyle eğitimde kaliteyi arttırmayı amaçladık. Bin 800 kadar esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Devletle olan iletişimlerini arttırmaya ve devletten beklentilerini karşılamaya gayret gösterdik" dedi.

Etikli ve hızlı hizmet verebilmek için tüm halkı kucaklamanın önemli olduğunu ve projenin vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandığını gördüklerini vurgulayan Taşdan, "Bu projemizdeki temel hedefimiz kamu hizmetlerinin daha verimli yürütülmesini sağlamaktı. Aynı zamanda devlet millet buluşmasını sağlayarak ilçemizde bir sinerji oluşturmaktı. Bunu başardığımızı düşünüyorum" diye konuştu.