Spor Toto Süper Lig’e yükselen Antalyaspor, transferde bombayı Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile patlatmaya hazırlanıyor. Akdeniz ekibi, Ronaldinho’yu çarşamba günü İstanbul’a görüşmeye çağırdı.
Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, yıldız oyuncuyla çarşamba günü İstanbul’da son detayları konuşacaklarını söyledi.
"RONALDİNHO İLE ÇARŞAMBA GÜNÜ SON DETAYLARI KONUŞACAĞIZ"
Yıldız oyuncunun Meksika’daki takımıyla sözleşmesini fesih ettiğini ifade eden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, "Şu an kendisi Meksika’da kulübüyle olan sözleşmesini fesih ediyor. Ronaldinho, büyük bir ihtimalle çarşamba günü İstanbul’da olacak ve kendisiyle görüşeceğiz. Son detayları da İstanbul’da konuştuktan sonra da Antalya’ya gelecek" dedi.
CEYLAN: "EKONOMİK ŞARTLAR GERÇEKLEŞİRSE RONALDİNHO TRANSFERİ GERÇEKLEŞECEK"
Ronaldinho’nun çarşamba günü İstanbul’da olacağını dile getiren Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yıldız oyuncu kendilerinin şartlarını kabul ederse transfer edeceklerini söyledi. Ceylan, "Çarşamba günü Ronaldinho İstanbul’a geliyor. Yıldız oyuncu hem Antalya hem de ülkenin tanıtımı için çok iyi bir isim ama ekonomik şartların gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ekonomik şartlar gerçekleşmediği takdirde yine bizim önceliğimiz olan bir oyuncu değil. Ronaldinho, çarşamba günü İstanbul’da olacak. Bütün şartlarımız yerine gelirse Ronaldinho bizde olacak" diye konuştu.
Ceylan, Karşıyaka’da forma giyen Rıdvan Şimşek ile prensipte anlaşmaya vardıklarını vurgulayarak, "Anlaştık ama küçük detaylar var. Fenerbahçe’de forma giyen Pierro Webo ile görüşmeler devam ediyor. Samsunsporlu M’billa, Adanasporlu Tiago ile görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.