Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Antalyaspor yöneticilerine iftar yemeği verdi.
DÖSİAD’ın Antalyaspor yöneticilerine iftar yemeği verdi. İftar yemeğine katılan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor kaybettiği 80’lı yıllardaki seyircisine ve ruhuna yeniden kavuşacaklarını söyledi. Yemekte, Başkan Gencer, Antalyaspor’un şampiyonluğu ve transferleri ile son günlerde spor kamuoyunda en çok konuşulan takım olduğunu belirtti. Eto’o transferi ile de Antalya’nın tanıtımında tarihi bir fırsat yakaladığını belirten Gencer, “bugün gerçekten çok heyecanlıyım, bu gün bu noktalara geldik. Şampiyonluk yaşadık ve dünya spor otoriteleri Antalyaspor’u konuşuyorsa bunun çıkış noktası DÖSİAD’dır. Çünkü benim başkanlığımdan bu güne kadar DÖSİAD üyesi arkadaşlarım her zaman yanımda oldular, yönetimimde de bana her zaman maddi manevi destek verdiler” dedi.
ŞAMPİYON OLMALIYDIK ŞEHİR HAZIRDI
Antalyaspor’un süper ligine çıkmayı hak ettiğini belirten Gencer, “Antalya bunu hak ediyordu hem konumu hem de 30 bin kişilik müthiş bir stadyumu artık hazırdı. Döşemealtı’nda da Antalyaspor tesisleri yükseliyordu. Yakın sürede Antalyaspor Kolejinin tesisleri yükselecek.
Şampiyonluğumuz ve yaptığımız transferlerle ‘Uyuyan şehri uyandırdık, hareket geçirdik. Şener Erzik’in Dünya kupası için Antalyaspor’dan Eto’nun seçildiğini söylemesi ve bizi St. Petersburg’a daveti benim Antalyaspor yönetimlerindeki en duygusala ve gurur duyduğum anlardan birisi oldu. Tüm dünya televizyonlarından canlı olarak verilecek olan bu kura çekimini en azından 3 milyar kişi bizi Antalyaspor’u ve Antalyasporlu Eto’o’yu izleyecek. Bir şehrin tanıtımı için bundan büyük bir katkı olur mu diye düşünüyorum. Bu hafta da kura çekimi jenerikleri için Antalya’ya gelecekler.”
DÖSİAD ikinci Başkanı Oktay Berberoğlu Antalyaspor yönetimini kazandırdıkları şampiyonluktan dolayı DÖSİAD ailesi olarak kutladıklarını belirterek yemeğe katılan yöneticiler birer plaket sundu. Berberoğlu Antalyaspor yönetimine DÖSİAD olarak her zaman destek olacaklarını belirtti.