İhlas Vakfı Yozgat Bozok Erkek Öğrenci Yurdu, yurtta kalan ve bu yıl okudukları okullardan mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledi.
Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Bozok Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Eyüp Karazehir, İhlas Holding Yozgat Temsilcisi Mustafa Öztürk, davetliler ve öğrenciler katıldı. Bozok Erkek Öğrenci Yozgat Yurt Müdürü Eyüp Karazehir, geleneksel olarak her yıl düzenledikleri mezuniyet törenini bu yılda düzenlediklerini belirterek,”Yurdumuzda kalan öğrencilerle bir aile gibi, abi kardeş ilişkileri içerisinde 4 yılı geride bıraktık. Bugün öğrencilerimizi mezun etmenin sevincini yaşarken, ayrılığında üzüntüsü içerisindeyiz. Öğrencilerimizden ayrılmak bizi üzüyor, ancak öğrencilerimizin başarı ile okullarından mezun olmaları, yeni bir hayata atılmaları ise bizleri mutlu ediyor. Yurdumuzdan mezun olan öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
4 yıldır Bozok Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan ve bu yıl mezun olan öğrenciler ise, Bozok Öğrenci Yurdu’nda kalmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “4 yılımızı sevgi, saygı, abi-kardeş ilişkileri içerisinde tamamladık. Mutluluk içerisinde ve güzel hatıralarla mezun oluyoruz. Bize emeği geçen tüm Bozok Erkek Yurdu yönetimine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Ayvallı bir konferans verdi.
Mezun olan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilirken, verilen yemek ile program sona erdi.