Şubat ayında yapılan Olağan Kongre’nin ardından Olağanüstü Kongre’ye giden Çerkezköy Samsunlular Derneği’nde başkanlığa yeniden Enver Bayram seçildi.
Çerkezköy Samsunlular Derneği binasında gerçekleştirilen olağan üstü kongrede başkanlık için başka aday çıkmayınca mevcut Başkan Enver Bayram’ın listesi seçime girdi. Divan teşekkülü oluşturulmasıyla başlayan kongrede Başkan Enver Bayram’ın açılış konuşmasının ardından faaliyet raporu okundu. Derneğe kayıtlı 230 üyeden 119 üyenin katılımıyla yapılan kongrede Enver Bayram başkan seçildi.

Kongrede konuşan Başkan Enver Bayram, dernek üyelerinin derneğe sahip çıkması gerektiğini söyledi. Başkan Bayram, "Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Samsunlular Dernek üyesi olanlar bir kere çok iyi düşünmeli. Çerkezköy’de biz bir gücüz. Bizi kimse yok sayamaz. Buna da kimsenin hakkı yok. Ancak Dernek üyelerimiz üyesi oldukları derneğe sahip çıkmaları gerekmektedir. Bir ekip düşünün, bir takım düşünün her türlü fedakarlığı yaparak dernekleri için canla başla çalışmaktadır. Kısa zamanda da Samsunlular Derneğinin üye sayısını 900’lere çıkarmış ama nedense hale dışarıda yönetimi bir eleştiridir sürdürülmektedir. Bu çok yanlış. Biz burada bir kişinin değil tüm üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda ve yasalar çerçevesinde çalışmalar yapıyoruz" dedi.
Çerkezköy Samsunlular Derneği olağan üstü kongresinde gündem maddeleri tek tek görüşülerek oylandı. Derneğin iki yıllık giderinin toplam 54 bin 510 TL olduğu, gelirinin de 59 bin 910 TL olduğu açıklandı. Ayrıca üye aidatlarının aylık bir liradan 10 liraya çıkarılması da oy birliğiyle kabul edildi.
Çerkezköy Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Asil Üyelikleri’ne şu isimler seçildi: Bahri Altunsoy, Mahmet Özden, Murat Bulut, Hayrettin Köroğlu, Mevlüt Balta, Mustafa Ulusoy, Abdullah Coşkun, Nurettin Atmaca, Kenan Topçu ve Ali Oğuz. Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine de, Ahmet Sırrı Kartal, Sadık Özden, Hakan Öztürk, Muhsin Bayram, Ahmet Çevik, Mahmut Yavuz, Mustafa Savaş Çakır, Süleyman Can, Akan Şen,Yaşar Dursun ve Ergin Sezer seçildi.