ADANA, () - ADANA Havalimanı'nda taksi şoförü 77 yaşındaki Recai Dayan, aracında unutulan 73 bin 500 Irak dinarı, 600 dolar ile kredi ve kimlik kartlarını sahibine ulaştırdı.
Havaalanı Birlik Kooperatif Taksi'de çalışan Recai Dayan, dış hatlardan çıkarak kendisini durduran bir erkek ve bir de kadın müşterisini Mersin'e götürdü. Adana'ya dönen Dayan, aracında temizlik yaparken arka koltukta unutulan çantada çok miktarda para, kredi ve kimlik kartları buldu.
Durumu Kooperatif Başkanı Umut Baykan'a bildiren Dayan ardından Adana Taksici, Kamyoncu, Kamyonetçi, Nakliyeci ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası (Adana TKKNNEO) Başkanı Kazım Barışık'ın yanına geldi.
Evrakların incelenmesi sonucu çantanın Mersin'e giden Zerrin Doğan'a ait olduğu saptanıp irtibata geçildi. Taksici Recai Dayan tekrar Mersin'e giderek içinde 73 bin 500 Irak dinarı, 600 dolar ile kredi ve kimlik kartları ile evrakların olduğu çantayı sahibine ulaştırdı. Zerrin Doğan, içinde para dolu çantasını kendisine teslim eden taksici Recai Dayan'a miktarı açıklamadığı ödül verdi.

FOTOĞRAFLI