2014-2015 Okul Sporları Genç Erkek Futbol Müsabakaları’nda önce ilçe birincisi ardından Antalya’da yapılan il şampiyonasında üçüncü olarak Antalya’yı grup maçlarında temsil etmeye hak kazanan Manavgat İMKB Lisesi Futbol Takımı, grup maçları için Denizli’ye gidiyor.
Denizli’de yapılacak grup maçlarında yarı final için mücadele edeceklerini belirten İMKB Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Bulut, "İlçemizde düzenlenen 2014-2015 Yılı Okul Sporları Genç Erkek Futbol Müsabakaları 12 takımın katılımıyla gerçekleşti. Biz Manavgat şampiyonu olduk. Daha sonra Antalya’da yapılan ön elemelerde 3 takımı geçerek play-off oynamaya hak kazandık. Play-off ta mağlubiyet almadan üçüncü olduk ama galip de gelemedik. Çocuklarımızın genel anlamda performansı çok iyiydi. Bu derece ile Denizli’de yapılacak grup elemelerine katılmaya hak kazandık" dedi.
19 Ocak’ta beden eğitimi öğretmeni Devrim Korkut ve oyuncularla birlikte Denizli’ye hareket edeceklerini belirten Bulut, şunları söyledi:
"Orada 3 maç oynayacağız. Denizli’de oynanacak grup maçlarında, Denizli, Antalya, Aydın, Bursa, Bolu, Burdur, Isparta, İstanbul, İzmir, Manisa, Muğla ve Uşak’tan gelen takımlar mücadele edecek. Toplam 12 takım ve 4’er takımdan oluşan 3 grup var. 20-21 ve 22 Ocak tarihlerinde 3 maç oynayacağız. Denizli ile eş zamanlı Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Gazi Antep, Kayseri, Konya ve Trabzon’da da oynanacak grup maçlarında grubundan birinci olarak çıkan takımlar Şubat ayında Antalya’da oynanacak Türkiye Şampiyonası Yarı Final maçlarında oynamaya hak kazanacaklar. Çocuklarımızın şu an form durumu iyi., Antrenmanlarımızı aksatmadan yapıyoruz. Geçen günlerde yağan şiddetli yağışlarda bir kaç gün aksattık ama takımın genel durumu şu anda iyi durumda. Çocuklarımızın genel anlamda bir sıkıntısı yok. Bir kaç oyuncumuz sakat ama onlarda maç gününe kadar hazır hale gelecekler."