Atakum Belediyesi ve Türkiye Halkoyunları Federasyonu(THOF) arasında imzalanan protokol ile ‘2015 Halkoyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nın ev sahibi Atakum ilçesi oldu.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile THOF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Pehlivan’ının karşılıklı imzaladığı protokolün ardından 29-30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2015 Halkoyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nın resmen ev sahibi Atakum Belediyesi oldu.
Türkiye Halkoyunları Federasyonu tarafından organize edilen ve ev sahipliğini Atakum Belediyesi’nin gerçekleştireceği THOF Halkoyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nın protokolü imzalandı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın makamında gerçekleştirilen imza törenine THOF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Pehlivan, THOF Karadeniz Bölge Koordinatörü Aslı Aydın, Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Kasım Akçay katıldı.
“ATAKUM’A YAKIŞIR”
Protokolün ardından açıklama yapan THOF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Pehlivan, “Atakum İlçesinde 29-30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na 26 farklı ilden 650 dansçı katılacak. Böylesi büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmak da bölgenin parlayan yıldızı Atakum’a yakışırdı. Bu anlamda bizlerden desteğini esirgemeyerek, ülkemizdeki dans camiasının merakla beklediği şampiyonaya ev sahipliği yapacak olan Başkan Taşçı’ya teşekkür ederiz” dedi.
“GURUR VERİCİ”
Atakum Belediyesi olarak önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Taşçı, “Ülkemizin önemli şampiyonalarından birisinin ilçemizde gerçekleştirilecek olması gurur verici. Atakum ilçesine yakışır misafirperverliği gösterecek, farklı illerden dansçılarımızı ve onlarla birlikte gelecek olan ailelerini en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu organizasyon ile Atakum ilçesinin adını daha geniş kitlelere duyuracağız. İlçemizin tanıtımı için güzel bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendireceğiz. Bölgemize, şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasın diliyorum” diye konuştu.