Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 günlük süre içerisinde yoğun kar yağışı ile birlikte kapanan 435 mahalle yolunu açtı.
Ordu’da kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. 3 gündür yoğun kar yağışı nedeniyle kapalı olan 435 mahalle yolunun ulaşıma açıldığını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu genelinde 86 ekip ve 295 iş makinesi ile karla mücadele ettiklerini, il genelinde 3 gündür yürütülen çalışmalarda bugüne kadar 435 mahallede toplam 9 bin 300 km yolu ulaşıma açarak ekiplerin büyük bir başarıya imza attıklarını açıkladı.
EKİPLER 64 HASTA, 47 CENAZE İÇİN SEFERBER OLDULAR
İl genelinde 64 hasta ve 47 cenaze için de müdahalede bulunduklarını sözlerine ekleyen Başkan Enver Yılmaz, “Ekiplerimiz, daha önce de uyguladığımız çalışma sistemimizi aynen devam ettiriyor. Önceliklerimiz hasta ve cenazelerdir. Geçtiğimiz ay yürüttüğümüz çalışmalarda vatandaşlarımız büyük bir memnuniyet yaşamıştı. Şu anda tüm ekiplerimiz seferber olmuş durumda, bu sabah itibarı ile de 321 kapalı mahalle yolunu açmak için yoğun bir çalışma sergiliyor. Ordu ili genelinde kar kalınlığı 40-70 cm arasında değişiyor. Ortalama kar kalınlığı ise 48 cm’dir” şeklinde konuştu.