TRABZON (AA) -  Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek 1461 Trabzon'un Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, hedeflerini başarabilmek için taraftarların manevi desteğine ihtiyaç duyduklarını bildirdi.

Zıvalıoğlu, yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon'un Yeni Malatyaspor maçını kazanarak, ilk 5 iddiasını sürdürmek ve zirve yarışından kopmak istemediğini belirtti.

Taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Zıvalıoğlu, taraftarın desteğiyle Yeni Malatyaspor maçını kazanacaklarını ifade etti.

Zıvalıoğlu, Yeni Malatyaspor maçında kart cezalısı Okan ve sakatlığı devam eden Mustafa'nın forma giyemeyeceğini anlatarak, "Oyuncularımızın yokluğunu, yerlerine oynayacak olan futbolcularımız aratmayacaktır. Ben takımıma güveniyorum. Yeni Malatyaspor'a puan vermemek ve kazanmak için sahada elimizden geleni yapacağız. Hafta içerisinde bu maça çok iyi hazırlandık. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

1461 Trabzon'un hedefleri olan bir takım olduğuna da dikkati çeken Zıvalıoğlu, "Hedeflerimizi başarabilmemiz için taraftarımızın manevi desteğine ihtiyacımız var ve bu nedenle de taraftarımızdan Yeni Malatyaspor maçında destek istiyoruz. Taraftarlarımızın bize destek olması futbolcularımızı sahada daha da kuvvetlendirecektir" dedi.