İSTANBUL /

Avrupa'daki genç sporcular arasında rekabeti artırmak amacıyla Dünya Güreş Birliği tarafından ilk defa yapılacak 23 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası'nda mindere çıkacak U-23 Kadın Güreş Milli Takımı, Polonya'da İstiklal Marşı'nı okutmayı hedefliyor.

24-29 Mart tarihleri arasında Walbrzych'te organize edilecek Avrupa Şampiyonası'nda 8 sporcu ile mücadele edecek minderin sultanları, Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürüyor.

TEKNİK DİREKTÖR ŞAHİN: "EN AZ 4 MADALYA HEDEFLİYORUZ"

Çalışma süreçlerinin çok iyi geçtiğini ve takımın hazır olduğunu belirten 23 Yaşaltı Kadın Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü İbrahim Şahin, "Önümüzde 1 hafta var ve toparlanma sürecine girdik. En az 4 madalya hedefimiz var. Moral ve motivasyon açısından hazır olan sporcularımız, Niğde'de antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Bize daima destek olan Asrın Güreşçisi Hamza Yerlikaya'ya çok teşekkür ediyoruz. Milletimiz de gerekli desteği bize verdi, sıra minderin sultanlarında" ifadelerini kullandı.

Avrupa Şampiyonası'nın üçüncü ve dördüncü gününde mindere çıkacak U-23 Kadın Güreş Milli Takımı'nda ay yıldızlı mayo giyecek sporcular şu şekilde:

"Evin Demirhan (48 Kilo), Merve Kenger (53 Kilo), Bediha Gün (55 Kilo), Derya Bayhan (58 Kilo), Hafize Şahin (60 Kilo), Buse Tosun (63 Kilo), Sinem Topçu (69 Kilo), Kıymet Koçyiğit (75 Kilo)"